Καμία ενημέρωση δεν είχε για την εξέλιξη που προέκυψε η οικογένεια του αείμνηστου Μανώλη Παγωμένου που εμβρόντητη άκουσε ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν ενέκρινε τα έξοδα της κηδείας του Μανόλη Παγωμένου που έγιναν δημοτική δαπάνη!

Το όλο θέμα έχει δημιουργήσει άσχημη αίσθηση στη δημοτική αρχή, που σε καμία περίπτωση δεν ανέμενε τέτοια εξέλιξη. Η εξήγηση που δίνεται γι' αυτή την εξέλιξη είναι σύμφωνα με πληροφορίες ότι το ποσό το οποίο μπορεί να διατεθεί για την κάλυψη κόστους μιας κηδείας με δαπάνες του Δήμου είναι χαμηλότερο, οπότε δεν μπορεί να εγκριθούν στο σύνολο τους τα εντάλματα που κατέθεσε ο Δήμος Ηρακλείου, τα οποία ξεπερνούν το όριο που υπάρχει.

Εμφανώς απογοητευμένος ο Δήμαρχος Ηρακλείου όταν ενημερώθηκε για το θέμα, ζήτησε από την αρμόδια υπηρεσία να μην επιστρέψει το ένταλμα, καθώς το ποσό και το κόστος θα αναλάβει ως δαπάνη η δημοτική παράταξη.

Μαθαίνοντας τις εξελίξεις η οικογένεια του Μανώλη Παγωμένου που υπηρέτησε επί δεκαετίες το Δήμο και τους πολίτες, σημείωσε ότι " Όποια και αν είναι η απόφαση, εμείς αντίστοιχα θα πράξουμε. Η Ελλάδα περνά δύσκολες ώρες και δύσκολες ώρες περνάμε και εμείς που χάσαμε τον δικό μας άνθρωπο".

(neakriti.gr)