Δεν θα χαθεί καμία εξεταστική για τους φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης δήλωσε στο Flashnews.gr ο Πρύτανης του Ιδρύματος κ. Γιάννης Φίλης.

Μετά και την απόφαση από τη χθεσινή Γενική Συνέλευση των φοιτητών για λήξη της κατάληψης που διήρκεσε για περισσότερες από 8 εβδομάδες,  πλέον του ίδρυμα ουσιαστικά θα αρχίσει να επαναλειτουργεί από τις 29 του μήνα με την έναρξη των εξετάσεων.

Παράλληλα ο κ. Φίλης σημείωσε ότι  από εδώ και στο εξής και προκειμένου να μη χαθεί τίποτα για τους φοιτητές δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία διακοπή στη λειτουργία του ιδρύματος.

Εν τω μεταξύ αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου, όπου θα συζητηθεί η σχετική εισήγηση για τη συμπίεση του προγράμματος και την επέκταση της εξεταστικής. 

Σημειώνεται ότι οι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής Συνέλευσης ψήφισαν το πλαίσιο του Συντονιστικού Αγώνα που αναφέρει πως \”σταματάει η κατάληψη αλλά συνεχίζεται ο αγώνας για την ανατροπή του νόμου πλαίσιο του Υπουργείου Παιδείας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook