Αποφασισμένοι να αντιδράσουν στην έξαρση των ζωοκλοπών είναι οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου, οι οποίες έχουν εντατικοποιήσει τους ελέγχους με αποτέλεσμα να γίνονται και συλλήψεις για παραβάσεις του Νόμου περι ζωοκλοπής.

Χθες στην αγροτική περιοχή «Απλατάνους» Δημοτικού Διαμερίσματος Παναγιάς Δήμου Γόρτυνας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, συνελήφθη 26χρονος γιατί σε έλεγχο που έγινε στο ποιμνιοστάσιό του βρέθηκε :

Να έχει στην κατοχή του συνολικά ογδόντα επτά (87) αιγοπροβατοειδή αντί των εκατόν ογδόντα τέσσερα (184) που αναγράφονται στην κτηνοτροφική του δήλωση έτους 2011 ήτοι ενενήντα επτά (97) λιγότερα καθώς επίσης είκοσι τρία (23) αιγοπροβατοειδή από αυτά, δεν έφεραν κωδικό αριθμό εκμετάλλευσης.

Επίσης χθες στο Δημοτικό Διαμέρισμα «Πραιτωρίων» Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων από Αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, συνελήφθη 53χρονος ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. Φορτηγό και κατ’ εντολή 27χρονου ο οποίος αναζητείται, να μεταφέρει με αυτό δεκαέξι (16) αιγοπροβατοειδή για τα οποία δεν κατείχε πιστοποιητικό κατοχής ζωών

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook