Δύο άτομα, ένας ντόπιος 32 ετών και ένας αλλοδαπός 38 ετών συνελήφθησαν απο τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά 235 γραμμάρια ηρωίνης.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, σύμφωνα με τις οποίες οι συλληφθέντες  κατέχουν, διακινούν και εμπορεύονται ποσότητες ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας και του Ηρακλείου, αστυνομικοί ενήργησαν έρευνα στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος ημεδαπός συλληφθείς, κατά την οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης μικτού βάρους 26,0 γρ.

Την ποσότητα ηρωίνης, όπως προέκυψε από τη προανάκριση και την αστυνομική έρευνα, είχε αγοράσει την προηγούμενη ημέρα σε περιοχή του Ηρακλείου από τον 38χρονο αλλοδαπό συλληφθέντα.

Ακολούθως, σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, με την πληροφοριακή συνδρομή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, στο πλαίσιο της οποίας, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και κλείσιμο ραντεβού, συμφωνήθηκε με αστυνομικό που παρίστανε τον αγοραστή η αγοραπωλησία ποσότητας ηρωίνης.

Κατά το χρόνο παράδοσης της συμφωνηθείσας ποσότητας ναρκωτικής ουσίας, συνελήφθη ο 38χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους 208,4 γρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook