Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε την παρουσία της στο Ενωσιακό πρωτάθλημα η Μικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣΗ που στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής συνέτριψε με 11-1 την αντίστοιχη ομάδα του Λασιθίου στο γήπεδο του Μαρτινέγκο.

Το παιχνίδι δεν αντέχει καν σε κριτική αφού η διαφορά των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο ήταν εμφανής από το πρώτο λεπτό.

Μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα ο Λεμονιάς έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τον Βρυσανάκη να κάνει το 2-0 μόλις στο 5΄ του αγώνα. Στο 16’ ο Κρεμασμένος έκανε το 3-0 ενώ στο 18΄και πάλι ο Λεμονιάς βρήκε δίχτυα, ανεβάζοντας το δείχτη του σκορ στο 4-0.

Ο Βρυσανάκης στο 20΄ βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 5-0. Το Λασίθι κατάφερε να μειώσει σε 5-1 στο 23΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ξενικάκη όμως πριν καλά καλά χαρούν το τέρμα που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι οι Παίδες του Θ. Μαρταβατζή στο 25΄ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 6-1 με σκόρερ τον Νικολάου. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τους Παίδες του Ηρακλείου να προηγούνται με το εντυπωσιακό 9-1 καθώς οι γηπεδούχοι σημείωσαν άλλα τρία τέρματα με τον Λιδάκη στο 30΄, τον Κρεμασμένο στο 36΄ και τον Λεμονιά στο 40΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν φυσιολογικό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε παρόλα αυτά το Ηράκλειο κατάφερε να πετύχει ακόμη δύο τέρματα στο 55΄ με τον Βρυσανάκη και στο 75΄ με τον Κρεμασμένο που σημείωσε το τελικό 11-1.

Ηράκλειο (Θοδωρής Μαρταβατζής): Παπαδάκης, Κτιστάκης, Λεμπιδάκης, Σφακιωτάκης, Τσατσάκης, Επιτροπάκης, Λιδάκης (46’ Παπαγγελής), Βρυσανάκης (72’ Μαγουλάκης), Λεμονιάς, Κρεμασμένος, Νικολάου (54’ Μεταξάκης).

Λασίθι (Ιορδάνης Τσιρκίνης): Δασκαλάκης (60’ Κουκουρογιαννάκης), Καβουσανός (30’ Κουνενός), Καντούνιας, Σουρμανίδης, Διακολιτσάκης, Γιακουμάκης (46’ Βαραλάκης), Δασκαλάκης, Κ. Παθιάκης, Ν. Παθιάκης, Ξενικάκης, Αλίογλου.