Εδώ και καιρό οι φήμες θέλουν την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Γιώργο Κιμούλη να είναι μαζί. Για πρώτη φορά η γνωστή ηθοποιός απαντά στα δημοσιεύματα χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει απόλυτα αν είναι μαζί ή όχι με τον ηθοποιό, τονίζοντας παρόλα αυτά ότι είναι καλά στην προσωπική της ζωή.

«Δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω κάτι τέτοιο. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι είμαι καλά», λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό «ΟΚ».

Μιλώντας για τον Γιώργο Κιμούλη και για τα στοιχεία εκείνα τα οποία ξεχωρίζει πάνω του, απαντά: «Είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης που θαυμάζω και εκτιμώ για το ταλέντο του, για όλα αυτά που έχει προσφέρει στην τέχνη και ελπίζω να μας δώσει και περισσότερα… Είναι η προσωπικότητά του, το μυαλό του, η πορεία και όλα αυτά που έχει προσφέρει στο θέατρο. Είναι ένας πολύ σημαντικός και ταυτόχρονα ένας πολύ γλυκός, ευγενικός και δοτικός άνθρωπος».

Για το γάμο και τη μητρότητα, η Ελισάβετ απαντά πως είναι κάτι που την ενδιαφέρει πολύ: «Ο γάμος είναι κάτι που με ενδιαφέρει στη ζωή μου και το έχω δηλώσει πολλές φορές, γιατί έτσι δείχνεις ότι τιμάς τον άλλο. Ο γάμος είναι μια γιορτή όπου γνωρίζεις στους υπόλοιπους αγαπημένους σου ανθρώπους, τον άνθρωπο που επέλεξες να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί του».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook