Μπορεί να είναι νεοσύστατη ομάδα και με λίγες ημέρες… ζωής, αλλά ωστόσο οι Νέοι του Πλατανιά πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο εκτός έδρας φιλικό με την Ασή Γωνιά.

Το συγκρότημα του Νίκου Πασβάντη επιβλήθηκε με 5-3 των πρωταθλητών Ρεθύμνου της περασμένης περιόδου, σε μία αναμέτρηση με ανατροπές.

Στο 6’ ο Καραδάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει με εκτέλεση φάουλ ο Παπαχρήστος. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (44’) ο Ντούπη με εκπληκτικό σουτ από μακρινή απόσταση πέτυχε το 1-2.

Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν με τη σειρά τους το σκορ και πήραν προβάδισμα εκ νέου, με 3-2, με τον Δοντσίδη να είναι εύστοχος σε δύο εκτελέσεις πέναλτι στο 52’ και στο 60’.

Στο 67’ ο Λέττας με σουτ ισοφάρισε σε 3-3, για να φέρει και πάλι… τούμπα το φιλικό ο Περδικάκης στο 74’ με ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Ο Γαλανίδης στο 82’ «υπέγραψε» το φινάλε της φιλικής νίκης των «μικρών» του Πλατανιά.

Ασή Γωνιά (Γιάννης Κατσούλης): Φραγκιαδάκης, Μπερνιδάκης, Αντουράκης, Γυπαράκης, Τσικαλάς, Χαρατσής, Δοντσίδης. Δημήτρης, Μπαξεβάνης, Καραδάκης, Σηφακάκης.
Έπαιξαν και οι Ιβάνοφ, Κριάρης, Ταταράκης, Δραμηλαράκης, Γ. Γύπαρης, Σαμιώτης.

Νέοι Πλατανιά (Νίκος Πασβάντης): Κοκκαλάς, Κονονένκο, Παπαχρήστος, Τσικνίδης, Μιχαήλ, Ντούπη, Ροκάκης, Μπασιαδάκης, Γαλανίδης, Περδικάκης, Βαγιωνάκης.
Έπαιξαν ακόμη οι Τερεζάκης, Μαγαράκης, Λέττας, Κωστόπουλος, Μαυρεδάκης, Πατρικάκης, Ντακάκης

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook