Η πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Γινγκλάκ Σιναουάτρα προειδοποίησε σήμερα ότι το κέντρο της Μπανγκόκ έχει 50% πιθανότητες να πλημμυρίσει εντελώς ενώ τα νερά σήμερα κατέκλυσαν και νέα τμήματα της πρωτεύουσας. Την ίδια ώρα δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους ενώ έχουν αρχίσει ελλείψεις πόσιμου νερού.

Η πρωθυπουργός εξέφρασε το φόβο ότι τα φράγματα δεν θα καταφέρουν να συγκρατήσουν την τεράστια ποσότητα νερού που έχει πλημμυρίσει το βόρειο τμήμα για εβδομάδες.

\"http://www.sbs.com.au/news/public/php/resize.php?id/201657/w/300/h/225/site_1_rand_994155920_thailand_floods_aap_101029_b.jpg\"Η κατάσταση, πάντως, σήμερα παρουσιάζεται σταθερή, με το βόρειο τμήμα της Μπανγκόκ, όπου βρίσκεται και το αεροδρόμιο Ντον Μουάνγκ, στο οποίο έχουν επηρεαστεί οι εσωτερικές πτήσεις, να εξακολουθεί να αποτελεί το τμήμα της πρωτεύουσας που έχει πληγεί περισσότερο από τις πλημμύρες.

Οι κάτοικοι της Μπναγκ Φλαντ, παραποτάμιας περιοχής που βρίσκεται αρκετά κοντά σε τρεις πλημμυρισμένες περιοχές στη βόρεια Μπανγκόκ, εκλήθησαν να την εκκενώσουν άμεσα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook