Τους ηλιακούς θερμοσίφωνες ξενοδοχείων στην Χερσόνησο Ηρακλείου είχαν βάλει στο \”μάτι\” τρρείς Ηρακλειώτες 24,37και 47 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για την κλοπή 18 μπόιλερ !!!

Και οι τρείς συνελήφθησαν , στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σταλίδας του Δήμου Χερσονήσου, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν Ι. Χ. Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 37χρονου με συνεπιβάτες τον 47χρονο και 24χρονο, να κινείται σε παράλληλο της Εθνικής Οδού δρόμο με κατεύθυνση από το Δημοτικό Διαμέρισμα Σταλίδας του Δήμου Χερσονήσου προς την πόλη του Ηράκλειου, φορτωμένο με τρία (3) δοχεία διαστολής (μπόιλερ) αποσπασμένα από ηλιακά συστήματα θερμοσίφωνων.

Σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, συλληφθέντες δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν επαρκώς την κατοχή των ανωτέρω αντικειμένων, ενώ εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε πληθώρα από εργαλεία (σέγες, κόπτες, σφυριά).

Έπειτα από ενεργούμενη έρευνα στο χώρο που εντοπίστηκε το ύποπτο όχημα, διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασης σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων, που βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σταλίδας του Δήμου Χερσονήσου, ιδιοκτησίας 76χρονου.

Στο πλαίσιο ενεργούμενης προανάκρισης του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες έχουν πράξει κατά το πρόσφατο παρελθόν κλοπές συναφών αντικειμένων σε ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής και συγκεκριμένα:

Κλοπή τριών (3) μπόϊλερ, την 05/10/2011 από ξενοδοχειακή μονάδα που βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαλίων του Δήμου Χερσονήσου, ιδιοκτησίας 75χρονου ημεδαπού.
Κλοπή ενός (1) μπόϊλερ, την 14/10/2011 από συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων που βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ανάληψης του Δήμου Χερσονήσου, ιδιοκτησίας 46χρονης ημεδαπής.
Κλοπή έντεκα (11) μπόιλερ, την 14/10/2011 από συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων που βρίσκεται στo Δημοτικό Διαμέρισμα Ανισσαρά του Δήμου Χερσονήσου, ιδιοκτησίας 68χρονου ημεδαπού.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook