Για τρίτη συνεχόμενη φορά η εταιρεία “ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ” βραβεύθηκε με δύο βραβεία από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού, για την γεύση των προϊόντων της, παραμένοντας έτσι πιστή στην παράδοση που την θέλει πάντα στις πρώτες θέσεις του διαγωνισμού.

Η βράβευση έγινε στα πλαίσια του 3ου Διαγωνισμού Ελληνικών Τυριών, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας παράλληλα με το 3ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος, από 21-23 Οκτωβρίου 2011.

Στον διαγωνισμό μετείχαν 280 τυροκομεία από όλη την Ελλάδα και η εταιρεία “ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ” απέσπασε το Αργυρό Βραβείο Γεύσης για το Κεφαλοτύρι Χανίων και το Χάλκινο Βραβείο για την Γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γραβιέρα Κρήτης Μπαλαντίνος, είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που βραβεύεται καθώς το 2007 απέσπασε το Χρυσό Βραβείο, και το 2009 το Αργυρό βραβείο γεύσης, ενώ την ίδια χρονιά βραβεύθηκε και ο Ξηρός Ανθότυρος με Αργυρό Βραβείο.

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού και τον Ελληνικό Οργανισμό Γάλακτος, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι συνεχείς διακρίσεις της Κρήτης αποδεικνύουν την μοναδικότητα και υψηλό ποιότητα των κρητικών προϊόντων, τα οποία υπερέχουν τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Συνταγή της επιτυχίας αποτελεί η άριστη πρώτη ύλη της κρητικής γης και το μεράκι των ανθρώπων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook