Οσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος λέει ο θυμόσοφος λαός και δυστυχώς πολλές φορές αυτές οι ρήσεις επιβεβαιώνονται με τον πλέον τραγικό τρόπο. Στη Βρετανία ένας οικογενειακός καβγάς έμελλε να εξελιχθεί σε τραγωδία με πρωταγωνίστρια τη μητέρα, θύμα τον πατέρα και μάρτυρες τα δύο παιδιά.

Όπως περιγράφει σε άρθρο του το protothema, η Suzanne Knox τσακώθηκε με τον άντρα της Anthony και εκείνος αποφάσισε να βγει έξω και να πιει σε μία παμπ. Επειτα από λίγο η γυναίκα αποφάσισε να πάει να τον βρει και πήρε μαζί της στο αυτοκίνητο και τις δύο της κόρες. Και εκείνος όμως το είχε μετανιώσει που έφυγε και είχε πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Ηταν τότε που το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Suzanne έπεσε με φόρα πάνω του στο πεζοδρόμιο όπου περπάταγε, προκαλώντας του πολλά εσωτερικά τραύματα! Τρεις ώρες αργότερα θα άφηνε στο νοσοκομείο την τελευταία του πνοή! Η σύζυγος δικάστηκε και ομολόγησε ότι οδηγούσε πολύ ταραγμένη και απρόσεκτη αλλά τελικά οι ένορκοι αποφάσισαν ότι είναι αθώα και αφέθηκε ελεύθερη…