Οι Χαλαμπαλάκης και Βαλούρδος θα είναι οι διαιτητές που θα διευθύνουν το κρητικό ντέρμπι της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ των ανδρών ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ηρόδοτο που θα γίνει την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο Κλειστό του Λίντο στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Νότου.

Για τον γηπεδούχο Εργοτέλη αυτό το ματς είναι και το πρώτο που θα δώσει για τη νέα χρονιά καθώς στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Χαλκίδα είχε αναβληθεί λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο. Στον αγωνιστικό τομέα ο τεχνικός του Εργοτέλη Γιώργος Μακράκης θα έχει μια επιστροφή και μια απουσία για το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο καθώς θα παίξει ο Βαρνάβας που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του ενώ θα απουσιάσει ο Αντώνης Γρύλλης που θα προστατευτεί καθώς έχει πρόβλημα στον καρπό του.

Από την πλευρά του Ηρόδοτου στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού βλέπουν το κρητικό ντέρμπι ως μια καλή ευκαιρία έτσι ώστε να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που παρουσίασαν στην πρεμιέρα όπου γνώρισαν βαριά εντός έδρας ήττα από το Ψυχικό με 86-50. Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Κόκκινος είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για το κρητικό ντέρμπι ενώ όλα δείχνουν ότι θα έχει στη διάθεση του και τον Μιχάλη Οικονόμου καθώς εκδόθηκε το δελτίο του.

Αναλυτικά οι διαιτητές και οι κομισάριοι στα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Νότου στη Γ΄ Εθνική :

Κυριακή 30 Οκτωβρίου

Πυθαγόρειο 13.00 ΑΟ Πολυκράτης-ΓΠΣ Χαλκίδας Διμπινούδης-Μελής
Π.Σαλπέα 17.00 Πορφύρας-Έσπερος ΓΣ Λαμίας Καραλής-Φάκαρος (Κουλούρης)
Σπ.Λούη Αμ. 17.00 Νίκη Αμ.-Αετός ΓΑΣ Καραβίτης-Τσαχάκης (Χαρεμής)
Λιβαδειάς 17.00 ΑΕ Λιβαδειάς-ΑΟ Ένωση Ιλίου Μπούσιας-Στάθη (Χριστοδούλου Γ)
Ψυχικού 17.00 ΑΕ Ψυχικού-Πόλις ΑΣ Καλλιθέας Μπούκας-Τσουραπάς (Παπαγιαννόπουλος)
Λίντο 17.00 Εργοτέλης-Ηρόδοτος Χαλαμπαλάκης-Βαλούρδος (Γιαννακουδάκης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook