Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας θέλει να πετύχει το Σάββατο στις 5 το απόγευμα η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ που αντιμετωπίζει στο Κλειστό του ΒΑΚ το Παγκράτι.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Βαγγέλης Βλάχος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για αυτή την αναμέτρηση τόνισε : «Αν δεν παίξεις μπάσκετ δεν μπορείς να κερδίσεις. Το σημαντικό είναι η άμυνα. Να βρούμε ρυθμό από την άμυνα και να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι. Θέλουμε τον κόσμο κοντά να μας βοηθήσει».

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Βαγγέλης Βλάχος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Καραδολάμη και Μπαλάφα αλλά θα έχει στη διάθεση του τον Μάριο Σκμνάκη που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Για τις απουσίες που θα έχει σε ακόμη ένα ματς η ομάδα του ο τεχνικός του ΟΦΗ επισήμανε : «Δεν θα κλαίμε συνεχώς για τις ελλείψεις. Είμαστε αυτοί που είμαστε και θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να καλύψουμε τα κενά των παιδιών που λείπουν».

Επιστρέφει νωρίτερα ο Καραδολάμης

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Δημήτρης Καραδολάμης στην μέση. Σύμφωνα με τους ιατρούς της ομάδας ο άσος του ΟΦΗ θα χρειαστεί να μείνει περίπου 45 μέρες εκτός δράσης. Αυτό σημαίνει ότι στα πρώτα παιχνίδια του Ιανουαρίου θα είναι πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του. Ο χρόνος αποθεραπείας θα είναι μικρότερος από ότι είχε υπολογιστεί και αυτό σκόρπισε χαρά στους ανθρώπους του ΟΦΗ.

Κάλεσμα από τους οργανωμένους

Για ακόμη μια φορά οι οργανωμένοι σύνδεσμοι του ΟΦΗ «Snakes» και «Κρήτες» πριν από ένα εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ εξέδωσαν ανακοίνωση κάλεσμα για το ματς του Σαββάτου με το Παγκράτι.

Στην ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι αναφέρουν :

«Ο πυρετός ανεβαίνει ξανά όσο πλησιάζει το Σάββατο, οπού στις 17:00 θα μπορούμε και πάλι να βρεθούμε δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα.
Όλοι μαζί ξανά στο ΒΑΚ να δημιουργήσουμε μια μοναδική ατμόσφαιρα, για τον αγώνα πρωταθλήματος της Α2 του μπάσκετ, όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζει το Παγκράτι.
Η ομάδα μας φέτος έχοντας βάλει τον πήχη ψηλά, χρειάζεται την στήριξη όλων μας για να κάνουμε το κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ το απόρθητο φρούριο μας και να εξασφαλίσουμε την άνοδο της ΟΜΙΛΑΡΑΣ στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας.
Είμαστε μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΟΦΗ και με την δική μας φωνή και συμπαράσταση θα ανεβάζουμε συνέχεια τον ΟΜΙΛΟ όσο ψηλότερα μπορούμε, με τρόπο που μόνο εμείς ξέρουμε.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!!

SNAKES 4 HERAKLION CLUB
KΡΗΤΕΣ 4 \’\’ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ\’\’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook