Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιούν γονείς μαθητών του Σαρανταπόρου σε καταγγελία τους στην οποία αναφέρουν ότι οδηγός του ΚΤΕΛ κατέβασε από το λεωφορείο δύο μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου, εγκαταλείποντάς τες στην Ελασσόνα, καθώς διαπίστωσε ότι δεν έχουν προμηθευτεί το σχετικό πάσο.

Κατέβασε μαθήτριες από το λεωφορείο Μάλιστα, οι γονείς αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο της υποβολής μήνυσης κατά όσων εμπλέκονται στο περιστατικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση – καταγγελία: «Σε μια απαράδεκτη και επικίνδυνη συμπεριφορά προέβη οδηγός του λεωφορείου που μεταφέρει μαθητές στο γυμνάσιο Ελασσόνας από το Σαραντάπορο, όταν υποχρέωσε δυο μαθήτριες της πρώτης γυμνασίου να κατέβουν από το λεωφορείο εγκαταλείποντάς τες στην Ελασσόνα.

Ο οδηγός επικαλέστηκε ότι οι μαθήτριες δεν είχαν προμηθευτεί ακόμα το πάσο και τις ανάγκασε να κατέβουν από το λεωφορείο, καθώς όπως ισχυρίστηκε, είχε εντολή.
Το συμβάν προκάλεσε την οργή των γονέων οι οποίοι προσανατολίζονται στη κατάθεση μήνυσης εναντίον όσων εμπλέκονται και ρωτούν ευθέως, σε όποιον έχει απομείνει έστω ίχνος ευαισθησίας, αρχίζοντας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας τον Δήμο Ελασσόνας, τη διοίκηση του ΚΤΕΛ Λάρισας και κυρίως την υπουργό Παιδείας:

Που είναι η ασφαλής μεταφορά των μαθητών και οι πομπώδεις δεσμεύσεις για τα νέα σχολεία;
Πως εγκαταλείπονται μικρά παιδιά χωρίς να έχουν ενημερωθεί γονείς ή καθηγητές αυτών;
Τι θα γινόταν αν τα παιδιά δεν είχαν τηλέφωνο να επικοινωνήσουν μόνα τους με τους γονείς τους;
Ποιος έδωσε το δικαίωμα να παίζουν κάποιοι με τα παιδιά μας;
Ποιοι είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν τα μικρά παιδιά του γυμνασίου λες και είναι δέματα μεταφοράς;
Και προειδοποιούμε ευθέως και για τελευταία φορά,
Θα πάρει ο διάολος όποιον τολμήσει να επαναλάβει παρόμοιο γεγονός στο μέλλον. Γονείς μαθητών Σαρανταπόρου».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook