Το πρώτο βήμα έγινε, όσον αφορά την μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον Σαουδάραβα Αλ Σαούντ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση των δικηγόρων των δύο πλευρών που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, υπήρξε ταύτιση απόψεων και στους δύο όρους που είχε θέσει η πλευρά του πρίγκιπα.

Απομένουν οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις και κατόπιν αναμένεται να αρχίσει οικονομικός έλεγχος από ορκωτούς λογιστές στα οικονομικά της ΠΑΕ με επικεφαλής της κίνησης αυτής, τον Αναστάσιο Μπερέτα, ο οποίος είναι ο οικονομικός σύμβουλος του πρίγκιπα στην Ελλάδα. Η χρονική διάρκεια του ελέγχου, εκτιμάται ότι θα είναι περίπου δύο εβδομάδες, τόσο, όσο ζήταγε εξαρχής ο Βλάσης Τσάκας.

Αν όλα πάνε καλά, στις 4 Νοεμβρίου στη συνεδρίαση του ΔΣ και της Γενικής Συνελεύσεως, αναμένεται να ψηφιστεί Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ. Και για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ, θα πρέπει η πλευρά του πρίγκιπα να καταθέσει τα 15 εκατομμύρια αυτά σε τραπεζικό λογαριασμό μέχρι τις 15 Νοεμβρίου που θα ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος.

Από εκεί και πέρα, ενδεχομένως, την Τρίτη να έρθει στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ (όπως ισχυρίζεται η πλευρά του μέσω του Τσάκα), ο οποίος θα έχει και συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook