Δύο τροχαία με διαφορά μιας ημέρας σημειώθηκαν με θύματα νεαρούς δικυκλιστές. Σοβαρό τροχαίο την Πέμπτη στην Αλεπού, τραυματίας δικυκλιστής την Τετάρτη στην Εθν. Αντιστάσεως.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Πέμπτη λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ στην Εθνική Οδό Πέλεκα, στο ύψος της ΔΕΗ, όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι μικρού κυβισμού που οδηγούσε 16χρονος με επιβάτη συνομήλικό του. Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός του δικύκλου, ενώ τραυματίας είναι και ο νεαρός συνεπιβάτης, που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για πλαγιομετωπική σύγκρουση των δύο τροχοφόρων, όταν το αυτοκίνητο κατευθυνόμενο προς την Αλεπού προσπάθησε να στρίψει αριστερά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το δίκυκλο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.
Τα ακριβή αίτια ερευνώνται από την Τροχαία Κέρκυρας.

Κι άλλο τροχαίο με δίκυκλο

Εν τω μεταξύ την Τετάρτη τα ξημερώματα (πρωινές ώρες της 26ης Οκτωβρίου) ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε στην παραλιακή οδό Εθνικής Αντιστάσεως όταν δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 19χρονος ξέφυγε της πορείας τους και προσέκρουσε σε νησίδα.

Αποτέλεσμα ήταν, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο corfupress.com, ο τραυματισμός του 19χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας , όπου παραμένει για νοσηλεία.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook