Με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων και να αποδείξει την αξία του κόντρα ίσως στην πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την Παρασκευή το μεσημέρι την προετοιμασία του για το Σαββατιάτικο (7.30μ.μ Novasports 2) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο Νίκος Αναστόπουλος πήρε μαζί του στην αποστολή που πέταξε το απόγευμα για την Αθήνα συνολικά 20 ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή και τον Φώτη Παπουλή. Ο 26χρονος επιθετικός του ΟΦΗ που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού την τελευταία στιγμή υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε μαγνητική όπου έδειξε ότι έχει μια διάταση στον δεξιό προσαγωγό. Ο Παπουλής αισθανόταν πολύ καλύτερα πάντως στην προπόνηση της Παρασκευής όπου έκανε ένα χαλάρωμα για περίπου ένα τέταρτο και θα δοκιμάσει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα στο Καραϊσκάκη το πόδι του και αν είναι καλά θα ξεκινήσει από την αρχή στο παιχνίδι.

Σε αντίθεση με τον Παπουλή ο Μηνάς Πίτσος έμεινε εκτός αποστολής τελικά καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει ένα αιμάτωμα στην ποδοκνημική. Πέρα από τον Πίτσο ο Αναστόπουλος άφησε εκτός αποστολής τους επίσης τραυματίες Βάντο, Μπούρμπο και Χαριτωνίδη καθώς και τους Σουμπίνιο και Κατάι που ανήκουν στον Ολυμπιακό και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς μετά από συνεννόηση των δύο διοικήσεων από το καλοκαίρι.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Αναστόπουλος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι οι : Βεζυρίδης, Κάρολ, Γαλανόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Καμπάνταης, Ζορμπάς, Ταυλαρίδης, Ουκάρ, Σίσιτς, Μπουλούτ, Σόουζα, Ρόβας, Μάντζιος, Παπουλής, Γεωργίου, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Μποντόρ, Ζαχαράκης.

Με ενδεκάδα Τούμπας

Όσον αφορά τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας ο Νίκος Αναστόπουλος ετοιμάζει συνταγή Τούμπας για να καταφέρει η ομάδα του να περάσει αλώβητη και από το Καραϊσκάκη και να πάρει ένα τρίτο συνεχόμενο πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό σε διάταξη 4-1-4-1 είναι αυτή με τους Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Γαλανόπουλο, αριστερά τον Μπουλούτ, και στο κέντρο τους Ταυλαρίδη και Γεωργίου. Μπροστά από τα δύο στόπερ σε ρόλο κόφτη θα παίξει ο Κάλαϊτζιτς , ενώ λίγο πιο μπροστά τους στα αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μποντόρ και Βερόν που θα έχουν στα αριστερά τους τον Σίσιτς και στα δεξιά τους τον Παπουλή η τον Χόρχε Λόπεθ , με τον Μάντζιο να είναι ο μοναδικός προωθημένος στην επίθεση του ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook