Χωρίς τον Μάριο Μπούντιμιρ θα αγωνιστεί ο Εργοτέλης στην Κυριακάτικη κρίσιμη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Κροάτης επιθετικός που ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στο πέλμα εδώ και καιρό δεν κατάφερε ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο του Παγκρητίου που περιλάμβανε ασκήσεις με ποδήλατο.

Η απουσία του Μπούντιμιρ και από την σημερινή προπόνηση σημαίνει με λίγα λόγια ότι ο σέντερ – φορ του Εργοτέλη τίθεται ουσιαστικά νοκ-αουτ από το ματς με τον Αστέρα αφού έχει χάσει τρεις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα , ενώ αν παίξει με ένεση υπάρχει πρόβλημα ο τραυματισμός του να παρουσιάσει επιδείνωση και ο Κροάτης να λείψει για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που έχει υπολογιστεί αρχικά από το ιατρικό τιμ του Εργοτέλη.

Σε αντίθεση με τον Μπούντιμιρ ο Σίλβα Τζούνιορ που είχε μείνει τις τελευταίες δύο μέρες εκτός προπονήσεων κυρίως για να ξεκουραστεί επέστρεψε την Παρασκευή στο κανονικό πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Ν. Καραγεωργίου για το παιχνίδι της Κυριακής.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί με προπόνηση που θα γίνει στις 11 στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook