Στο τέλος Μαρτίου λήγει η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, το οποίο εκλέχθηκε το Μάρτιο του 2008.

Προκειμένου να συζητηθούν και να αναλυθούν τα αποτελέσματα της τελευταίας τριετίας, να σχολιαστούν όσα έγιναν και δεν έγιναν, να κατατεθούν οι προβληματισμοί και οι προτάσεις από τους εκπροσώπους των εξαγωγικών επιχειρήσεων – μελών του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, αλλά και να διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση την Κυριακή, 13 Μαρτίου, στις 10.00 π.μ. στην αίθουσα δίπλα στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, πλατεία Κουντουριώτη, όπου θα έχουν στηθεί οι κάλπες για την ψηφοφορία.

Στη Γενική Συνέλευση θα προηγηθεί απολογισμός και έγκριση των πεπραγμένων της διοίκησης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη τριετία.

Το «παρών» καλούνται να δώσουν όλα τα μέλη του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης εκφράζοντας ταυτόχρονα τις απόψεις τους σχετικά με το εξαγωγικό εμπόριο. Για να έχουν δικαίωμα ψήφου, αλλά και δικαίωμα υποψηφιότητας, πρέπει τα μέλη να είναι ταμειακά ενήμερα (και η συνδρομή του 2011).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook