Η Φαίη Σκορδά απαντά στο περιοδικό «Instyle» για τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει πλαστική στα χείλη της, το θηλασμό εκτός σπιτιού, τα παιδιά που θέλει να κάνει, την Ελένη Μενεγάκη και πολλά ακόμη.

«Εκείνο το βράδυ που τραβήχτηκαν οι επίμαχες φωτογραφίες είχαμε πάει με τον Γιώργο στον Μαζωνάκη, μάλιστα ήταν από την έξοδο. Δεν είχα καν κοιταχτεί στον καθρέφτη, αλλά κάτι ένιωθα, κάτι με ενοχλούσε από την μία πλευρά. Είχε κάνει το χείλος από μέσα μία πληγή και ήταν πρησμένο, αλλά ήταν από την μία μόνο πλευρά. Η πλάκα είναι πως σαν γυναίκα κι εγώ, θα ήθελα να κάνω κάτι. Ρωτάω τις φίλες μου που έχουν κάνει μικρό – αισθητικές επεμβάσεις, όχι πλαστικές, όπως το μπότοξ ή το υαλουρονικό οξύ στις ρυτίδες γέλιου ή στα χείλη, γιατί θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι αν δω ένα καλό αποτέλεσμα. Αλλά έχουν και λένε επί 3μήνες χωρίς να έχω κάνει κάτι, φαντάσου και να κάνω, που όντως θα φανεί. Μου χάλασαν τα σχέδια», είπε η λαμπερή παρουσιάστρια, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι θήλαζε το μωρό και εκτός σπιτιού.

«Είχα πάρει ένα ειδικό ύφασμα, σαν παραβάν, γιατί αισθανόμουν πως είναι απόλυτα φυσιολογικό το να θηλάζεις το μωρό σου με μια κάποια διακριτικότητα. Στην Ιταλία το έκαναν σαν το πιο νορμάλ πράγμα στον κόσμο. Αλλά μια – δυο φορές που το δοκίμασα, είδα ότι ο κόσμος κοιτούσε περίεργα και σχολίαζε, έτσι ήταν και αυτό ένα θέμα, αφού εγώ τον μικρό τον είχα συνέχεια έξω μαζί μου. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Οπότε μου λύθηκαν τα χέρια όταν άρχισα να τον ταΐζω με το μπουκάλι.»

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη; «Πιστεύω πως η Μενεγάκη κάποια στιγμή θα έπρεπε να κάνει και ένα σόου. Επειδή την παρακολουθώ και μου αρέσει, θα ήθελα να την δω prime time, σε ένα βραδινό σόου, μετά την εμπειρία της τόσα χρόνια. Αλλά για το πρωινό, άσχετα από την Μενεγάκη που μπορεί να κάνει χίλια δύο πράγματα, ακόμα και δελτίο ειδήσεων άμα βάλει το μυαλό της».

Δείτε παρακάτω τη φωτογράφιση της Φαίης…

\"\"

\"\"
\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook