Η Αθηνά Οικονομάκου είναι από τις κοπέλες που δεν έχουν πρόβλημα να φωτογραφηθούν χωρίς ρετούς. Είναι από τις ηθοποιούς που δεν φοβούνται να πουν ότι, παρόλη την επιτυχία της «Ζωής της άλλης», περνάει ακόμα οντισιόν για να πάρει ένα ρόλο. Και ότι τελικά η περούκα που φοράει στην καθημερινή σειρά του Mega τής έκανε πολύ καλό. Η Αθηνά έδωσε μία συνέντευξη εφ\’όλης της ύλης στο περιοδικό Celebrity.

Πώς είσαι αυτό τον καιρό;
Είναι δύσκολα γιατί δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο. Τρέχω τόσο με τα γυρίσματα του νέου σίριαλ του Mega, όσο και με τις πρόβες  στο θέατρο. Το μόνο που κάνω για μένα είναι να πηγαίνω στο σπίτι μου και να κοιμάμαι όσο περισσότερες ώρες μπορώ!

Περνάς ακόμη από οντισόν;
Φυσικά και για το καινούριο σίριαλ του Mega πέρασα από οντισιόν. Το ότι έκανα την Ξένια και αυτό είχε επιτυχία, δεν σημαίνει ότι κάνω για όλους τους ρόλους. Δεν έχω αποδείξει τίποτα ακόμα για να μου τους δίνω απλόχερα , έχω πολύ δρόμο μπροστά μου.

Αυτή η περιβόητη πλέον περούκα, θεωρείς ότι τελικά σου βγήκε σε καλό;
Μου έκανε πολύ καλό, πρώτον γιατί δεν με αναγνωρίζουν και δεύτερον γιατί δεν με έχουν ταυτίσει καθόλου με το ρόλο. Ο ρόλος της Ξένιας είναι αρκετά επικίνδυνος, γιατί μπορεί να σε στιγματίσει και ήθελε μεγάλο ρίσκο για να τον κάνεις.


\"\"

Αντικειμενικά είσαι μια ωραία κοπέλα. Κάνεις κάτι για να κρατάς τη φόρμα σου;
Όχι, κάθε άλλο. Χρόνια προσπαθώ να πάω γυμναστήριο και δεν μπορώ, μόνο για ένα μήνα το καταφέρνω. Μάλλον θα πρέπει να δοκιμάσω ένα άλλο είδος γυμναστικής. Το θέμα με εμένα είναι ότι χάνω κιλά πολύ εύκολα. Πρέπει να τρώω τα διπλά από το φυσιολογικό για να μην αδυνατίζω.

Η μητέρα σου σου λέει να ασχολείσαι με τα προσωπικά σου εκτός από τη δουλειά;
Όχι, γιατί ασχολούμαι και με αυτά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που με ενδιαφέρει μόνο η δουλειά. Το μοναδικό άγχος της μητέρας μου είναι να προσέχω την υγεία μου, να τρώω και να κοιμάμαι καλά. Από εκεί και πέρα δεν φοβάται για τα υπόλοιπα γιατί με τα χρόνια έχει αποδειχθεί ότι είμαι σωστό παιδί.

\"\"

Πώς αισθάνεσαι όταν τα προσωπικά σου βγαίνουν στα περιοδικά και την τηλεόραση;
Στενοχωριέμαι, αλλά όχι όπως στην αρχή. Πλέον γνωρίζω ότι είτε δώσω δικαίωμα εγώ είτε όχι, κάτι θα γράψουν… κάτι θα πουν… δεν μπορώ να το σταματήσω αυτό. Επίσης ξέρω ότι τα περισσότερα είναι ψέματα οπότε το αφήνω έτσι.

Θα έβγαινες ποτέ σε ένα περιοδικό χωρίς ρετούς;
Τώρα ναι. Είμαι μόλις 25 χρόνων, δεν έχω κάτι τραγικό για να φτιάξουν. Δεν έχω σακούλες ή μαύρους κύκλους, δεν έχω σπάσει, ίσως να διορθώσουν κάποια ελίτσα που έχω και να φτιάξουν το φωτισμό. Το να με κάνουν τελείως ψεύτικη, όμως, δεν μου αρέσει. Δεν θέλω να με κοιτάζουν στο δρόμο και να λένε «Πώς είναι έτσι;».Τώρα σε μεγαλύτερη ηλικία είναι φυσικό να χρειάζεται μια διόρθωση, αρκεί να μην φτάνει στην υπερβολή.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook