Απο την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, ο \”Γύρος της πόλης\” τον οποίο συνδιοργανώνουν ο Δήμος Χανίων και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων, σε μία προσπάθεια να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό μικροί και μεγάλοι.

Όπως επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Χανίων αρμόδιος σε θέματα Αθλητισμού, Δημήτρης Λειψάκης, σε συνέντευξη Τύπου,  οι Χανιώτες και οι Χανιώτισσες κάθε ηλικίας, έχουν την ευκαιρία να βγουν στους δρόμους για να κατακτήσουν αυτό που δυστυχώς ακόμα δεν μπορούμε να απολαύσουμε στην καθημερινότητά μας: τη δυνατότητα να κινούμαστε, να αθλούμαστε, να κυκλοφορούμε με άνεση και ασφάλεια».

«Καλούμε τους συμπολίτες μας με τη συμμετοχή τους στον «Γύρο της Πόλης», τρέχοντας ή βαδίζοντας, να δείξουν για άλλη μια φορά πως ο αθλητισμός και η άσκηση μπορούν να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής», τόνισε ο κ. Λειψάκης, προσθέτοντας την ιδιαίτερη σημασία που δίνει ο Δήμος Χανίων στην ανάπτυξη του Μαζικού Αθλητισμού.

Από τη πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας, Γιώργος Αλογδιανάκης, αφού κάλεσε τους Χανιώτες να συμμετέχουν στον «Γύρο της Πόλης», σημείωσε ότι αφετηρία θα είναι η πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, από όπου οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν στις 11.00, καλύπτοντας μία απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων.

Όσοι δεν έχουν ακόμη εγγραφεί θα πρέπει να μεταβούν στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς στις 9:30 το πρωί προκειμένου να συμπληρωθούν οι φόρμες εγγραφής και να είναι όλοι έτοιμοι για να ξεκινήσουν στις 11 το πρωί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook