Μέσα σε δύο με τρία χρόνια θα δούμε φως στο τούνελ σύμφωνα με εκτίμηση του επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ.

Σε συνέντευξή του στο "Έθνος της Κυριακής" επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα των διαρθρωτικών αλλαγών δεν θα φανούν μέσα σε μια μέρα.

Αναγνωρίζει μάλιστα πως πολλές από τις απαιτούμενες αλλαγές δεν θα είναι αρεστές από την κοινωνία, τις χαρακτηρίζει, όμως, ευεργετικές για την οικονομία και κατά συνέπεια για τους πολίτες.

Ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης θέτει ως προτεραιότητα τη δημιουργία ενός ευνοϊκού επιχειρηματικού περιβάλλοντος με ταχύτατη διευκόλυνση της πρόσβασης σε χρηματοδότηση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, έτσι ώστε να αρχίσουν να υπάρχουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Εμφανίζεται, τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο news247.gr, αισιόδοξος και για το γεγονός ότι ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων, χωρών και οργανισμών είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν την Ελλάδα για να εφαρμοστούν πολιτικές που, όπως αναφέρει, θα οδηγήσουν στην έξοδο από την κρίση.