Υπήρχαν προβλέψεις ότι η επίσκεψη της βασίλισσας μπορεί να ήταν και η τελευταία της στην Αυστραλία, αλλά μετά την παρουσία της σε δεκάδες εκδηλώσεις σε διάφορες πολιτείες της χώρας, δεν υπήρξε ο παραμικρός υπαινιγμός για κάτι τέτοιο.

Μιλώντας στο συγκεντρωμένο πλήθος στο Περθ σε ένα \”μεγάλο αυστραλιανό μπάρμπεκιου\” το οποίο πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της σε πάρκο στο Swan River, συνεχάρη την Αυστραλία για την επιτυχημένη φιλοξενία της Συνόδου των χωρών της Κοινοπολιτείας και επαίνεσε την ανάπτυξη της Δυτικής Αυστραλίας.

\"http://www.seattlepi.com/mediaManager/?controllerName=image&action=get&id=1709594&width=628&height=471\"Στο συγκεκριμένο μπάρμπεκιου συμμετείχαν πάνω από 100.000 λαού αλλά δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό επεισόδιο.

Βέβαια, δεν έλειψαν και οι συνηθισμένες (καλοπροαίρετες) γκάφες του πρίγκιπα Φιλίππου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο κυβερνητικό μέγαρο, είπε αστειευόμενος στον πάσχοντα από εγκεφαλική παράλυση και καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι, Peter Hall: \”Πόσους ανθρώπους έχεις σκοτώσει πάνω σε αυτό\”; Ρώτησε τον μαθητή και πρόεδρο του κολλεγίου Como Secondary: \”Γιατί είσαι εδώ πάνω; Tα ποτά είναι εκεί κάτω\”.
Και όταν είπαν στον πρίγκιπα ότι οι φοιτητές ήταν οι πρόεδροι των σχολείων τους ο πρίγκιπας είπε: \”Είναι φανερό ότι δεν διάλεξαν τους πιο όμορφους\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook