Σοκ στην Αιγιάλεια προκαλεί η είδηση του θανάτου του 42χρονου δημοτικού συμβούλου, Χρήστου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι του Σαββάτου έξω από το χωριό Μεσορρούγι Ακράτας, όπου είχε πάει να κόψει ξύλα.

Προφανώς από λάθος χειρισμό, όπως αναφέρει το filodimos.gr, ένα δέντρο τον καταπλάκωσε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο και να τον βρουν λίγη ώρα αργότερα συγχωριανοί του, που αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά στο σημείο όπου είχε παρκάρει το φορτηγάκι του.

Ο Χρήστος Αναγνωστόπουλος ήταν δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Δημοτική Συσπείρωση Αιγιαλείας» του δημάρχου κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου, στο ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ακράτας και πατέρας τριών παιδιών. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία όλης της Αιγιάλειας, όπου δραστηριοποιούταν στις κατασκευές σκεπών, ενώ διατηρούσε και επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων στο Μεσορρούγι, στους πρόποδες του Χελμού.

Ως δημοτικός σύμβουλος, είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, έχοντας δείξει λαμπρές ικανότητες και εργατικότητα σε όσες έκτακτες ανάγκες προέκυψαν.

Η νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διενεργηθεί το πρωί της Δευτέρας.