Ο Καβαλιώτης τεχνικός επισήμανε ότι η ομάδα του μπορεί να μην έπιασε και την καλύτερη απόδοση αλλά κέρδισε δίκαια, ενώ εξέφρασε πολλά παράπονα για την διαιτησία του Κιοτζένη λέγοντας χαρακτηριστικά : «Αυτός ο διαιτητής δεν είναι για να παίζει στην Σούπερ Λίγκα. Τα ίδια μας έκανε και στον αγώνα με την ΑΕΚ».

Στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του Εργοτέλη τόνισε : «Νομίζω ότι κερδίσαμε καθαρά και δίκαια το ματς χωρίς να παίξουμε πάρα πολύ καλά διότι οι συνθήκες και η θέση που βρισκόμασταν δυσκόλεψαν τις ενέργειες των παικτών μου. Δεν είναι ο Εργοτέλης αυτός και στη συνέχεια μπορούμε να αποδώσουμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο γιατί δεν παίξαμε πολύ καλά σήμερα.. Κερδίσαμε δίκαια παρόλο που οι διαιτητές είχαν άλλη άποψη και δεν θέλανε να κερδίσουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην έδρα μας κοιτάμε μπροστά για να κερδίσουμε και να κοιτάξουμε ψηλά στους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος.

Για το γεγονός ότι ο Οράσιο Γκονζάλβες παραπονέθηκε για πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα του τόνισε : «Οι Πορτογάλοι έχουν μάτια καφέ εγώ είμαι Έλληνας. Εγώ είδα ένα διαιτητή που δεν κάνει να παίζει στην Σούπερ Λίγκα μας έπαιξε και στην ΑΕΚ. Είναι ακατάλληλος για να παίζει σε υψηλό επίπεδο.

Σχολιάζοντας το ντεμπούτο του Ζ. Καβουσάκη κάτω από τα δοκάρια της ομάδας υπογράμμισε : «Ο Καβουσάκης έδειξε την αξία του. Η θέση του τερματοφύλακα είναι δύσκολη αλλά δεν χρειάζεται να κάνω κανένα σχόλιο γιατί ήταν πολύ καλός. Θα πρέπει να είναι πάντα έτοιμος ένας παίκτης που παίζει σε αυτή τη θέση».

Για την πολύ καλή παρουσία της άμυνας που τα πήγε πολύ καλά στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Εργοτέλης δεν δέχθηκε γκολ ο Καβαλιώτης τεχνικός δήλωσε : «Τα αποτελέσματα και οι νίκες θα μας δώσουν την δυνατότητα να ανέβουμε ψυχολογικά και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια. Άσχετα αν νικήσαμε ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι. Λειτούργησε πολύ καλά η άμυνα ας ελπίσουμε να λειτουργήσουνε έτσι και στη συνέχεια. Η τετράδα της αμυντικής γραμμής ήταν οι καλύτεροι παίκτες του γηπέδου».

«Εκμεταλλεύτηκε τα στημένα ο Εργοτέλης»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να περιορίσει τους παίκτες του Εργοτέλη στις στημένες φάσεις απέδωσε την ήττα του Αστέρα Τρίπολης ο προπονητής των Αρκάδων Οράσιο Γκονζάλβες .

Ο Πορτογάλος τεχνικός διαμαρτυρήθηκε για ένα πέναλτι που ισχυρίζεται ότι δεν δόθηκε στην ομάδα του ενώ τόνισε ότι είναι προπονητής για μια μεταβατική περίοδο στον Αστέρα μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

«Θα μπορούσε να ξεκινήσει ο αγώνας με διαφορετικό τρόπο για εμάς, Είχαμε δύο ευκαιρίες με τον Μπρέσκα και τον Ουσέρο και ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε . Μετά κάναμε δύο σημαντικά λάθη τα οποία κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο Εργοτέλης. Στα τέσσερα στημένα ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα δύο και πέτυχε δύο γκολ χωρίς να μας κάνει άλλη ευκαιρία στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δυσκολίες με αντίθετο άνεμο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα και προσπαθήσαμε να φτάσουμε σε ένα γκολ. Είχαμε δύο τρεις ευκαιρίες να μπούμε στο παιχνίδι και αυτή ήταν η ιστορία του αγώνα» επισήμανε στην αρχική του τοποθέτηση ο Οράσιο Γκονζάλβες.

Στη συνέχεια τόνισε : «Όταν μια ομάδα νικάει έχει το δίκιο με το μέρος της. Όταν έχουμε τις ευκαιρίες που είχαμε και δεν μπαίνει γκολ κάτι φταίει. Δεν είμαι ο προπονητής ο πρώτος , είμαι ο προπονητής μεταβατικής φάσης μέχρι να έρθει κάποιος άλλος. Δεν περιμένουμε κάποια μέρα που θα έρθει κάποιος συνεχίζω να δουλεύω σαν πρώτος προπονητής και προσπαθώ να δουλεύω σοβαρά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook