Τρεις… μαντράχαλοι βρήκαν τον «δάσκαλό» τους από μια «σούπερ γιαγιά» της οποίας το κομπόδεμα άρπαξαν μέσα από το σπίτι της στην Μεσσηνία!

Παρά τα 90 (!) της χρόνια, η γριούλα αποδείχθηκε αρκετά… κοτσονάτη καθώς καταδίωξε τους κλέφτες και κατάφερε να πάρει πίσω τα λεφτά της!

Η θαρραλέα ηλικιωμένη βρισκόταν σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της σε χωριό του Δήμου Πύλου– Νέστορος, όταν άκουσε τον γνώριμο θόρυβο που έκανε το ντουλάπι της κουζίνας όταν άνοιγε. Πήγε να δει τι συνέβαινε και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άγνωστο που είχε στρογγυλοκαθίσει στο τραπέζι!

Ο παρείσακτος είπε ότι πουλάει …σεντόνια, αλλά η ηλικιωμένη τον έδιωξε. Μόλις έφυγε, η 90χρονη άνοιξε το ντουλάπι και διαπίστωσε ότι τα 150 ευρώ που είχε στο κρυμμένο εκεί πορτοφόλι της, είχαν εξαφανιστεί!

Χωρίς να το πολυσκεφτεί, η γριούλα που το… έλεγε η καρδιά της, έτρεξε μία απόσταση 50 μέτρων για να προλάβει τους δράστες της κλοπής οι οποίοι είχαν σταματήσει σε ένα άλλο σπίτι. Μόλις τους βρήκε, τους ζήτησε τα χρήματα αλλά εκείνοι έκαναν τους ανήξερους.

Τότε η ηλικιωμένη τους απείλησε ότι θα τηλεφωνούσε στην Αστυνομία για να καταγγείλει την κλοπή και θα έδινε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τους που είχε σημειώσει!

Οι τρεις άνδρες, που είδαν και τους γείτονες να πλησιάζουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν μπροστά στην… ατρόμητη γιαγιά. Της επέστρεψαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, μην μπορώντας να χωνέψουν ότι τους… έκανε καλά μια 90χρονη!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook