Ένα μήνα πριν το επίσημο λανσάρισμα του coupe της Toyota στην έκθεση του Τόκιο, διέρρευσαν οι σκαναρισμένες φωτογραφίες του FT-86 από ένα φυλλάδιο της Toyota.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ορισμένες αντίστοιχες εικόνες από την έκδοση παραγωγής του ιαπωνικού (JDM) Toyota FT-86 coupe, η οποία χαρακτηρίστηκε ως έκδοση «Modellista», καθώς ήταν βελτιωμένη από την ίδια την εταιρεία.

\"http://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/390/NEWS/FT-86%20BR.jpg\"
Η μορφή του νέου FT-86 όπως μας αποκαλύπτεται σε ένα φυλλάδιο της Toyota.

Πριν το επίσημο ντεμπούτο της 30ης Νοεμβρίου στην έκθεση του Τόκιο, μια νέα σειρά σκαναρισμένων φωτογραφιών από φυλλάδιο της Toyota ανέβηκαν σε ένα ιαπωνικό φόρουμ. Μόνο που αυτή τη φορά, έχουμε να κάνουμε με ένα αυτοκίνητο, το οποίο μοιάζει με το «κανονικό» FT-86. Οι πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο ήταν στα ιαπωνικά και το μόνο που καταλάβαμε ήταν πως στο νέο coupe της Toyota, η γραμμή των πλευρικών παραθύρων είναι εμπνευσμένη από το κλασικό 2000GT της δεκαετίας του 1960.

\"http://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/390/NEWS/FT-86%20BR-3.jpg\"
Το εσωτερικό προέρχεται από την έκδοση Modellista και φέρει επιπλέον εξοπλιστικά στοιχεία.

Υπενθυμίζουμε, πως το FT-86 θα πωλείται του χρόνου με έναν 2λιτρο κινητήρα boxer της Subaru, ο οποίος θα συνεργάζεται είτε με ένα 6άρι μηχανικό είτε με ένα αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.


(autotriti)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook