Η κυκλοφοριακή κίνηση που υπήρχε στο οδικό δίκτυο από την Πάτρα μέχρι την Αθήνα οδήγησε στην καθυστέρηση της αποστολής του Πλατανιά και στον αποκλεισμό της στην ουσία στην πρωτεύουσα.

Παρά το χρονικό περιθώριο των 40 λεπτών που έδωσε η Ναυτλιακή Εταιρεία ΑΝΕΚ LINES στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί έγκαιρα στο λιμάνι του Πειραιά και έτσι έμεινε στην Αθήνα.

Παρόλα αυτά ο Πλατανιάς εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την ΑΝΕΚ LINES:

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ευχαριστεί θερμά την Κρητική Ναυτιλιακή Εταιρία ΑΝΕΚ LINES για την απόφασή της να καθυστερήσει για περισσότερο από μισή ώρα την Κυριακή το βράδυ τον απόπλου του πλοίου της από το λιμάνι του Πειραιά, δίνοντας με αυτό τον τρόπο ένα επιπλέον χρονικό περιθώριο στην ομάδα μας να επιβιβαστεί στη γραμμή και να επιστρέψει στα Χανιά. Δυστυχώς, η τεράστια κυκλοφοριακή κίνηση που υπήρχε στο οδικό δίκτυο από την Πάτρα έως την Αθήνα, δεν επέτρεψε στην αποστολή να είναι συνεπής ούτε στον επιπλέον χρόνο που χορήγησε η ΑΝΕΚ, η πράξη της οποίας είναι σε κάθε περίπτωση αξιέπαινη ενώ αποδεικνύει το πνεύμα συνεργασίας που τη διακρίνει».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης