Μια πολύ δυσάρεστη είδηση προέκυψε την Δευτέρα το πρωί για τον Εργοτέλη που μετρίασε σε μεγάλο βαθμό τα χαμόγελα από τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ντιέγκο Ρομάνο που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Κυριακής θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν καθώς στη σύγκρουση που είχε με τον Μπαρτολίνι προς το τέλος του αγώνα γόνατο με γόνατο υπέστη πολύ σοβαρή ζημιά η οποία διαπιστώθηκε την Δευτέρα το πρωί μετά τις εξετάσεις τις οποίες υποβλήθηκε ο Αργεντινός μέσος.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Ρομάνο έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου κάτι που σημαίνει ότι ο μεσοεπιθετικός του Εργοτέλη θα αναγκαστεί να μείνει για έξι μήνες εκτός και κατά συνέπεια χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς και θα επανέλθει στην προετοιμασία της κρητικής ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ρομάνο τις επόμενες ημέρες αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί το σοβαρό πρόβλημα που αποκόμισε από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παραμένει στα «πίτς» ο Μπούντιμιρ

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα οι παίκτες του Εργοτέλη που έπαιξαν στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Στο πρόγραμμα δεν πήρε μέρος ούτε την Δευτέρα ο Μάριο Μπούντιμιρ που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο πέλμα.

Το αν ο Καραγεωργίου θα μπορέσει να τον έχει στη διάθεση του για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Παγκρήτιο Στάδιο είναι κάτι που φανεί μέσα από τις προπονήσεις της εβδομάδας. Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε την Δευτέρα και ο Ευαγγέλου που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Η προετοιμασία για το ματς με τον Παναιτωλικό θα ξεκινήσει ουσιαστικά από την Τετάρτη με διπλή προπόνηση πρωί (9π.μ) και απόγευμα (5.30 μ.μ) καθώς ο Νίκος Καραγεωργίου έχει δώσει ρεπό την Τρίτη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook