Μπορεί μέρος δημοσιευμάτων του τύπου την Δευτέρα το βράδυ να έκαναν λόγω για συμφωνία του πρώην παίκτη της Καβάλας Σέρζ Ντιέ με τον Εργοτέλη όμως στην κρητική ομάδα έσπευσαν να διαψεύσουν άμεσα τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα οπότε θέμα Ντιέ δεν υφίσταται στον Εργοτέλη αυτή την χρονική στιγμή.

Ο 34χρονος μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού αποτελούσε διακαή πόθο του Νίκου Καραγεωργίου στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού αλλά η καθυστέρηση στην απόφαση για το αν θα μείνει ελεύθερος ο παίκτης η όχι άλλαξε τα πλάνα των ανθρώπων της κρητικής ομάδας και η μεταγραφή του δεν έγινε ποτέ.

Ο Ντιέ ξέμεινε στο ράφι και είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες της Καβάλας που έχουν μείνει χωρίς ομάδα . Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Λεβαδειακό αλλά προφανώς ο εκπρόσωπος του παίκτη θέλοντας να ανεβάσει το κασέ του 34χρονου ποδοσφαιριστή παρουσίασε και ενδιαφέρον του Εργοτέλη για την απόκτηση του παίκτη μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Ρομάνο.

Η απόκτηση του Ντιέ σε αυτή την χρονική στιγμή για τον Εργοτέλη είναι δύσκολη να γίνει και για ακόμη ένα λόγω γιατί ακόμη και αν η κρητική ομάδα έκανε κίνηση για να πάρει τον ποδοσφαιριστή δεν θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει από τώρα αφου λογίζεται ως ξένος και οι θέσεις των μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών στους «κιτρινόμαυρους» είναι καλυμμένες την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook