Σύμφωνα με τα αμερικανικά sites TMZ και Access Hollywood η  Kim Kardashian, που τον τελευταίο χρόνο έχει απασχολήσει τα μίντια περισσότερο ίσως από όλους τους διασήμους, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Η Kim η οποία τον περασμένο μήνα είχε αναδειχθεί στο πιο ενοχλητικό διάσημο πρόσωπο από ξένα sites χωρίζει με τον παίκτη του NBA Kris Humphries μετά από μόλις 72 ημέρες γάμου! Και τι γάμου.... θα θυμάστε την "υπερπαραγωγή" που είχε στηθεί για χάρη της....

Ο παραγωγός πολλών από τα ριάλιτι στα οποία έχει συμμετέχει η Kim, Ryan Seacrest επιβεβαιώνει τις φήμες που ακούστηκαν εδώ και μέρες, λέγοντας πως η Kardashian "κατέθεσε αίτηση διαζυγίου σήμερα το πρωί" σε αντίθεση με τον αδελφό της που πριν λίγες ημέρες διέψευδε τα όσα είχαν ακουστεί.

Σύμφωνα με το TMZ ισχυρίζεται ασυμφωνία χαρακτήρων, ενώ η δικηγόρος της έχει εκπροσωπήσει αρκετούς διασήμους στο παρελθόν όπως η Britney Spears, η Angelina Jolie και ο Ryan Reynolds.

Αν και με 72 έγγαμου βίου μπαίνει στην εικοσάδα των πιο σύντομων γάμων...απέχει πολύ από το ρεκόρ άλλων όπως της Cher με του Bono, ή της Britney Spears και του Jason Alexander...