Αυτές είναι οι τρεις πιο καυτές τάσεις που παίζουν φέτος στα φρύδια. Γιατί, όπως λένε οι αγαπημένοι μας make up artists, τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου. Διάλεξε και πάρε, λοιπόν, την αγαπημένη σου κορνίζα!

Τα… άβγαλτα φρύδια!
\"\"

Τα άβγαλτα φρύδια, τα μη… περπατημένα (όπως μου αρέσει να τα λέω) είναι αυτά που δεν έχουν γυρίσει από αισθητικό σε αισθητικό και δεν έχουν καμία εξοικείωση με το τσιμπιδάκι φρυδιών. Για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ, βγάλε μια παλιά φωτογραφία σου από το δημοτικό. Τότε δεν σου άρεσε που τα φρύδια σου έβγαιναν ακατάστατα και πολλές τριχούλες πετούσαν. Σήμερα, τα φρύδια που τότε δεν σου άρεσαν είναι τάση! Δεν τα πειράζεις καθόλου. Ωστόσο, για να ακολουθήσεις αυτή την τάση (εξυπηρετική ομολογουμένως αφού δεν πρέπει να περνάς ώρες μπροστά από τον καθρέφτη σου) δεν πρέπει να τα έχεις πειράξει ποτέ πριν. Ο λόγος; Τα φρύδια που έχουν αφαιρεθεί με το τσιμπιδάκι όταν ξαναβγαίνουν είναι πιο σκληρά κι εδώ το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι smooth!


Τα bleached φρύδια
\"\"

Προτού βιαστείς να σκεφτείς \”τι είναι αυτό που μου προτείνεις!\”, να σου πω ότι συμφωνώ πως πρόκειται πράγματι για μια πολύ εκκεντρική τάση. Αλλά από την άλλη αν είσαι αρκετά τολμηρή γιατί να μην το κάνεις; Τα bleached φρύδια (καμία σχέση με τα bleached hair!) είναι τα φρύδια τα οποία έχουν αποχρωματιστεί με οξυζενέ. Ένας καλός τρόπος για να δεις αν σου πάνε είναι να απλώσεις στα φρύδια σου make up ώστε να τα σβήσεις και να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη από απόσταση. Αν σου αρέσουν και θες πιο μόνιμο αποτέλεσμα, κλείσε ραντεβού στο κομμωτήριό σου για να τα κάνεις. Αυτό το trend ανήκει στην \”μην-το-δοκιμάσετε-μόνες-σας-στο-σπίτι\” κατηγορία. 

Bold φρύδια
\"\"

Eίναι το αγαπημένο μου trend. Δίνει δυναμική στο πρόσωπο και στα μάτια, δεν χρειάζεται να είσαι έντονα μακιγιαρισμένη (ένα έντονο κραγιόν και μάσκαρα αρκούν) και είναι το αποτέλεσμα που αποκτάς όταν στα βγάλει ένας επαγγελματίας σε συνδυασμό με το καθημερινό μακιγιάζ με μολύβι φρυδιών ή σκιά και brow gel. Α! Και κάτι ακόμη: πρέπει να είναι πάντα χτενισμένα ανοδικά!

Πώς να αποκτήσεις τα έντονα φρύδια της πασαρέλας!
\"\"

(Tlife)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook