Την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημοσίως την εταιρεία ITALMARKET.GR, για την στήριξη της στην ομάδα της Ασή Γωνιάς εξέφρασε με σχετική Ανακοίνωση της, το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας. Με τον τρόπο αυτό, οι δυο πλευρές επισημοποίησαν την συνεργασία τους,  καθώς η ITALMARKER. GR αποτελεί πλέον τον Μέγα Χορηγό της ομάδας του Α.Ο. Ασή Γωνιάς για την αγωνιστική περίοδο 2011-2011.
Η ITALMARKET.GR αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που εξειδικεύεται στην διανομή επώνυμων ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ στην ευρωπαϊκή αγορά, σε επίπεδο χονδρεμπορίου και έχει την ελληνική της βάση στην πόλη των Χανίων. Με τη συνεργασία αυτή, η ομάδα της Ασή Γωνιάς, βρίσκει πλέον ένα ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθεια της να πετύχει τους στόχους της κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και να καταξιωθεί σε υψηλότερο επίπεδο τα επόμενα χρόνια.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση της Αση Γωνιάς αναφέρεται:

Ο Α.Ο. ΑΣΗ-ΓΩΝΙΑΣ ανακοινώνει την συνεργασία του ως  Μέγα χορηγού της ομάδος μας,  με  μια από της  μεγαλύτερες Χανιώτικες επιχειρήσεις  στο χώρο της ένδυσης και της μόδας που δραστηριοποιείται στα Χανιά  και στο Τορίνο της Ιταλίας, για την αγωνιστική  περίοδο 2011-2012, την ITALIMARKET.GR.

Ευχαριστούμε  τον Χανιώτη επιχειρηματία κύριο Άκη Παινεσάκη για την στήριξη του αυτή στην ομάδα μας παρʼ όλες της δύσκολες οικονομικές συγκύριες της εποχής μας, και του ευχόμαστε καλές δουλείες και μεγάλες επιτυχίες στη ζωή του, πάντα με υγεία. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook