\”Ο Πρωθυπουργός η εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία η δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στη χώρα. Δεν  υπάρχει διαφορετική εξήγηση για τις επιλογές του.\”

Τα παραπάνω αποτελούν λόγια του Προέδρου του Πανελλήνιου \’Άρματος Πολιτών κ. Γιάννη Δημαρά, που σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου με την ευκαιρία της παρουσίας του στα Χανιά αναφέρθηκε στις τελευταίες ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις δηλώνοντας ότι \”φοβάται εμφυλιακές συγκρούσεις\”.

Μάλιστα ο κ. Δημαράς επεσήμανε πως \”την ευθύνη για ότι συμβεί  την έχει ο Πρωθυπουργός και η παρέα με την οποία κυβερνά τη Χώρα.\”

Αναφερόμενος στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού περί δημοψηφίσματος,  ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών αναρωτήθηκε τι σημαίνει δημοψήφισμα και τι σημαίνει, το ότι την Παρασκευή θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, σημειώνοντας πως κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αν  η κυβέρνηση πάρει το ναι του Ελληνικού Κοινοβουλίου και το όχι για τη δανειακή σύμβαση μέσω του δημοψηφίσματος.

Ο κ. Δημαράς επίσης σημείωσε ότι η πολιτική ζωή της χώρας είναι πλέον αναξιόπιστη τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν ενημερώνει έντιμα τον Ελληνικό Λαό. Μάλιστα τόνισε ότι \”ο κ. Παπανδρέου εγκαλείται πολιτικά και ιστορικά για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τις υποθέσεις της  Χώρας.\”

Υπάρχει πλήρης αναντιστοιχία τόνισε ο κ. Δημαράς, μεταξύ της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού και των επιλογών της κυβέρνησης, να προχωρήσει με αυτόν τον τρόπο και να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα.  Επεσήμανε την ανάγκη συνεννόησης και συνεργασίας διαφορετικά η Ελλάδα κινδυνεύει. \”Δεν είναι οικοσκευή κανενός η πατρίδα\” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δημαράς.

Τέλος ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών αναφέρθηκε στην ανάγκη διενέργειας εκλογών άμεσα προκειμένου να προκύψουν κυβερνήσεις συνεργασίας  τονίζοντας πως σε περίοδο Δημοκρατίας οι εκλογές δεν είναι επικίνδυνες,  καθώς η Δημοκρατία όπως είπε μεταφέροντας λόγια του αείμνηστου Γέρου της Δημοκρατίας Γεωργίου Παπανδρέου δεν αντιμετωπίζεται με Δικτατορία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook