O Θοδωρίδης Ζουμπουλίδης ή Theo Alexander είναι ο πρώτος και ο μοναδικός Έλληνας ηθοποιός της γενιάς του που κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ. Ξεκίνησε υποδυόμενος έναν γκέι βρικόλακα στην πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά True Blood και όσοι γνωρίζουν πιστεύουν ότι αν συνεχίσει να δουλεύει με τον ζήλο που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα θα καταφέρει να κατακτήσει την κορυφή.

\"\"

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Life&Style Ο Θοδωρής Ζουμπουλίδης μιλάει για όλους και για όλα. \”Το να είσαι ηθοποιός είναι αρκετά δύσκολο από μόνο του, πόσο μάλλον να ζεις και να δουλεύεις σε μία ξένη χώρα. Εκτός από τη διαφορετική γλώσσα και κουλτούρα, έχεις να αντιμετωπίσεις κι έναν άλλο κώδικα επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων\” λέει ο Θοδωρής Ζουμπουλίδης ο οποίος καταθέτει και τη δική του άποψη για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. \”Η κρίση στην Ελλάδα νομίζω ότι είναι καθαρά υπαρξιακή. Όλα τα υπόλοιπα είναι απόρροια του ότι χάσαμε νωρίς την εθνική μας ταυτότητα και επιλέξαμε να ζήσουμε το παραμύθι κάποιου άλλου\”.

Ο Theo Alexander όπως τον αποκαλούν στις ΗΠΑ αυτό το διάστημα είναι υπεύθυνος ως κινηματογραφικός παραγωγός, για δύο ταινίες, έχει κλείσει να παίξει σε άλλες δύο, ενώ πήρε τα δικαιώματα του αγαπημένου του βιβλίου για να το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη.

(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook