«Στην προσωπική μου ζωή είμαι πλήρως αποτυχημένος», λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Στέφανος Κορκολής. Ο πετυχημένος μουσικοσυνθέτης μίλησε στο περιοδικό People για όσα τον έχουν πληγώσει, την προσωπική του ζωή και τα επαγγελματικά.

Ο Στέφανος Κορκολής ζει μόνιμα στο εξωτερικό από το 2000 από τότε δηλαδή που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας προσωπικά στοιχεία από την ερωτική του ζωή. Δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο και απλά είπε: «Ο φθόνος και τα χτυπήματα “κάτω από τη μέση” είναι επίσης μέρος του παιχνιδιού».

Ο ίδιος λέει πώς πέρασε δύσκολα. «Για πολύ καιρό δε μου τηλεφωνούσε κανείς. Σε κάποιες καταστάσεις βλέπεις ποιοι αξίζει να είναι γύρω σου και ποιοι είναι φελλοί γιατί διαπιστώνεις το πόσο βλάκας μπορεί να υπήρξες», είπε χαρακτηριστικά.
 
Αναφερόμενος στη μουσική λέει πως είναι η ζωή του. «Όταν έκοψα το δάχτυλο του χεριού μου και υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να μην μπορέσω να ξαναπαίξω πιάνο».

Ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης μίλησε και για τα προσωπικά του και το πόσο θέλει να γίνει πατέρας. Ξεκαθάρισε δε, ότι ένας τρίτος και τελευταίος γάμος είναι στα σχέδιά του μόνο όταν προκύψει παιδί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook