Η νέα πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε και με το ανάλογο αποτέλεσμα δεν ήταν δυνατό να μην ανταμειφθεί με τον κατάλληλο τρόπο από τον πρόεδρο του ΟΦΗ Νίκο Μαχλά που θα δώσει πριμ 15.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Οι τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις του ΟΦΗ και τα πολύ καλά αποτελέσματα με Εργοτέλη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό έφεραν ακόμη ένα έξτρα πριμ στους παίκτες της κρητικής ομάδας που πάνε από το καλό στο καλύτερο και θέλουν να συνεχίσουν την εκπληκτική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών και στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Το νέο έξτρα πριμ μάλιστα ανακοινώθηκε μετά το τέλος του αγώνα στο Καραϊσκάκη στα αποδυτήρια από τον Νίκο Αναστόπουλο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ που του τόνισε : «Μετέφερε στα παιδιά τα συγχαρητήρια τόσο τα δικά μου, όσο και των υπόλοιπων μελών της διοίκησης και ότι θα πάρουν έξτρα πριμ 15.000 ευρώ».

Δέκα ημέρες εκτός ο Μ. Πίτσος

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο τα προβλήματα δεν λείπουν σε ακόμη ένα ματς για τον Νίκο Αναστόπουλο που θα στερηθεί για αυτό τον αγώνα τις υπηρεσίες του Μηνά Πίτσου.

Ο έμπειρος αριστερός μπάκ υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική εξέταση και αυτή έδειξε ότι έχει υποστεί ένα αιμάτωμα στη φτέρνα κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός κανονικού προγράμματος για δέκα ημέρες ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο ματς με τον Άρη που θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ» με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η διακοπή του πρωταθλήματος αναμένεται να αποδειχθεί ευεργετική για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στην αναμέτρηση με τον Άρη αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμοι μετά από αρκετό καιρό και οι Βάντο και Μπούρμπος που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους.

Ο Ν. Αναστόπουλος στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης ανέλυσε στους παίκτες του κάποια λάθη που έκαναν στο ματς με τον Ολυμπιακό με στόχο να βελτιωθούν σε κάποιους τομείς και να μην τα επαναλάβουν στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ στάθηκε ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα λέγοντας στους παίκτες του ότι δεν θα πρέπει να αφήνουν καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ξεκαθαρίζει την Τετάρτη για Παπουλή

Σε ότι έχει να κάνει με τον Φώτη Παπουλή ο 26χρονος επιθετικός του ΟΦΗ ακολούθησε και στην προπόνηση της Τρίτης ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Μπούρμπο που περιλάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα και θα δοκιμάσει στην αυριανή προπόνηση που θα γίνει στις 4 το απόγευμα να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα. Αν τα καταφέρει τότε θα υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης στο οποίο ο Αναστόπουλος θα έχει στη διάθεση του και τους Σουμπίνιο και Κατάι που ήταν εκτός αποστολής από το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook