Η 20χρονη Emma French από το Livingston πέρασε το απόλυτο τεστ οδήγησης καθώς την έπιασαν οι πρώτες ωδίνες κατά τη διάρκεια του τεστ για το δίπλωμα αυτοκινήτου!

Η νεαρή κοπέλα ένιωσε τέσσερις έντονες συσπάσεις και παρά το δυνατό πόνο κατάφερε όχι μόνο να περάσει το τεστ, αλλά να οδηγήσει και μέχρι το νοσοκομείο, όπου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί!

«Όλοι μου έλεγαν να πάω στο νοσοκομείο, αλλά εγώ περίμενα πολύ καιρό για να πάρω το δίπλωμα οδήγησης και ήμουν αποφασισμένη να τα καταφέρω. Δεν το είπα στον εξεταστή γιατί φοβόμουν ότι θα μου έλεγε να σταματήσω. Οι νοσοκόμες μπερδεύτηκαν όταν μαζί με τις ευχετήριες κάρτες για την κόρη μου, είδαν και συγχαρητήριες κάρτες για την απόκτηση του διπλώματος. Όταν τους είπα τι συνέβη δεν το πίστευαν» είπε η νεαρή μητέρα.

\"\"

Την ημέρα της εξέτασης η Emma ξύπνησε στις 4 τα χαράματα επειδή είχαν σπάσει τα νερά της. Σοκαρισμένη, η νεαρή κοπέλα, που αναμενόταν να γεννήσει ένα μήνα μετά, δεν κοιμήθηκε καθόλου τις επόμενες ώρες. Επειδή όμως είδε ότι δεν την έπιασαν πόνοι αποφάσισε να πάει να δώσει το τεστ για το δίπλωμα, που είχε προγραμματιστεί για τις 8:40 το πρωί.

Παρά τα παρακάλια του συντρόφου της, της μητέρας και του αδερφού της να πάει επειγόντως στο νοσοκομείο η Emma… έκανε του κεφαλιού της!

\"\"

Η εξέταση διήρκεσε 45 λεπτά και αφού τελικά πέρασε το τεστ, η νεαρή κοπέλα πήγε στο σπίτι των παππούδων της και τους ανακοίνωσε τα… διπλά ευχάριστα νέα!

Εκείνοι προσφέρθηκαν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αλλά η Emma επέμενε να οδηγήσει μόνη της μέχρι το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook