Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Vanity Fair», η 27χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι γυμνές της φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο προορίζονταν για τον πρώην σύζυγό της, Ράιαν Ρέινολντς.

Η ηθοποιός είχε δηλώσει συγκλονισμένη από το σκάνδαλο και είχε δώσει εντολή στο FBI να διερευνήσει άμεσα την υπόθεση. Ωστόσο, στη συνέντευξή της, δήλωσε ότι τις φωτογραφίες τις είχε τραβήξει η ίδια πριν αρκετά χρόνια, ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον 35χρονο ηθοποιό.

«Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι κακό. Δεν έκανα γυρίσματα για ταινία πορνό, αλλά ακόμη κι αν έκανα, πάλι δεν βλέπω πού είναι το κακό» ανέφερε χαρακτηριστικά η Γιόχανσον.

\"http://www.gossone.com/wp-content/themes/blognews/timthumb.php?src=http%3A%2F%2Fwww.gossone.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2011%2F09%2FScarlett-Johansson-Naked-Pictures2.jpg&q=90&w=520&h=260&zc=1width=520height=260\"

Ωστόσο, μια νέα φωτογραφία έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά. Και αυτή είχε παραλήπτη τον πρώην σύζυγό της.

\"http://www.protothema.gr/files/1/2011/11/01/scarlett_johansson_slide.jpg\"

Από την πλευρά του, ο Κρίστοφερ Τσάνεϊ, ο νεαρός που συνελήφθη τον προηγούμενο μήνα για την εμπλοκή του στην υποκλοπή των επίμαχων φωτογραφιών, αντιμετωπίζει συνολικά 26 κατηγορίες για πρόσβαση και πρόκληση ζημιών σε υπολογιστές και υποκλοπές στοιχείων από δεκάδες λογαριασμούς ηλεκτρονικών ταχυδρομείων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν καταδικαστεί και για τις 26 κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί, προβλέπεται ποινή φυλάκισης έως 121 ετών!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook