Ως \”easy rider\” φωτογραφήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου για το περιοδικό Life&Style. Με δερμάτινα παντελόνια, μπουφάν και κομμένα γάντια η παρουσιάστρια της εκπομπής \”Πρωινό ΑΝΤ1\” έδειξε τον ροκ εαυτό της σηματοδοτώντας και την αλλαγή στην καριέρα της αναλαμβάνοντας μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο τα ηνία μίας εκπομπής.

\"\"

Η Σίσσυ Χρηστίδου στη συνέντευξη που έδωσε μίλησε για τον Θοδωρή Μαραντίνη, τη σχέση της με τον Χρήστο Φερεντίνο, το πότε θα αποφασίσει να κάνει δεύτερο παιδί αλλά και για τις αλλαγές που κάνει συχνά στα μαλλιά της.

\"\"

\”Ο Θοδωρής με κέρδισε πρώτα ως φίλος και μετά ως άντρας. Η σχέση μας χτίστηκε σταδιακά και ήρεμα, κάτω από μία δυνατή φιλία, που μέσα από τα χρόνια δυνάμωνε τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να γίνει έρωτας μέσα σε μία στιγμή. Τώρα που το βλέπω από απόσταση, αισθάνομαι πολύ τυχερή που ερωτεύτηκα τον καλύτερό μου φίλο. (…) Ζηλεύω τον Θοδωρή στα όρια που αυτό είναι χαριτωμένο και τονωτικό και για τους δυο μας. Αυτό το συναίσθημα με κάνει να αισθάνομαι τη σχέση μας ζωντανή και μου υπενθυμίζει πως πρέπει κάθε μέρα να τον διεκδικώ\”.

\"\"

\”Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι ο καινούργιος μου \”διπλανός\” στο θρανίο και σίγουρα θέλουμε χρόνο για να γίνουμε \”κολλητοί\”. Η ουσία όμως είναι ότι διαλέξαμε να κάτσουμε στο ίδιο θρανίο, επομένως κάτι υπάρχει ανάμεσά μας. Δεν διαλέγεις τυχαία τον \”διπλανό\” σου στην τηλεόραση\”.

\"\"

Η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε απαντήσεις και στο ερώτημα για το εάν θέλει να κάνει δεύτερο παιδί. \”Θα κάνω δεύτερο παιδί όταν οι συνθήκες γύρω μας γίνουν καλύτερες\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook