Με μία ομάδα λιγότερη θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας γυναικών, αφού η Αίγινα φαίνεται δηλώνει πλέον παραίτηση από τη συνέχεια του θεσμού.

Έτσι πλέον από τις υπόλοιπες εννέα ομάδες που συνεχίζουν στο πρωτάθλημα, ανάμεσα στις οποίες ο Εργοτέλης και οι Κρήσσες, θα υποβιβαστεί μία ομάδα στη Β’ κατηγορία, αφού η άλλη θα είναι η Αίγινα.

Ο λόγος της αποχώρησης της νησιώτικης ομάδας είναι ότι οι περισσότερες παίκτριες παρά τις υποσχέσεις τους δεν «κατέβαιναν» ούτε σε προπονήσεις, αλλά ούτε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (30/10) με αντίπαλο τις Ελπίδες Καρδίτσας.

Έτσι με το… ζόρι ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Σακόραφος, συγκέντρωσε 11άδα.

Πάντως όσες δεν συμμετείχαν στην αποστολή της πρεμιέρας θα τιμωρηθούν από την διοίκηση, η οποία απέστειλε σχετικό έγγραφο στην ΕΠΟ, ώστε να μπλοκάρει πιθανές μεταγραφές τους τον Ιανουάριο.

Ο τεχνικός της Αίγινας σε δηλώσεις του στο onsports.gr αναφέρει: «Κατεβήκαμε στο πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε κάνει ούτε μία προπόνηση. Προκειμένου να εξευτελίζεται  η ομάδα, χίλιες φορές να σταματήσει. Θα βοηθήσουμε τις παίκτριες, προκειμένου να πάνε σε κάποια ομάδα που έχουμε καλές σχέσεις μαζί της. Όσο για μένα  μετά από 10 χρόνια, ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook