Σε αγωνία έως την τελευταία στιγμή θα κρατήσει το Μέγαρο Μαξίμου η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Λούκα Κατσέλη και αυτό γιατί, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, η ίδια ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να προβεί σε καμία δήλωση έως την Παρασκευή, που θα τοποθετηθεί στην ολομέλεια της Βουλής.

Με τον τρόπο αυτό «παγώνει» τις φήμες που ανέφεραν ότι ήδη έχει εκδηλώσει σε συνεργάτες του πρωθυπουργού την υποστήριξή της στην κυβέρνηση.

Η βουλευτής θα τοποθετηθεί λίγο πριν στηθούν οι κάλπες που θα δείξουν εάν η κυβέρνηση εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της Βουλής ή όχι, προσδίδοντας ακόμα ένα ερωτηματικό στο κυβερνητικό επιτελείο.

Πιο εύκολος γρίφος φαίνεται να είναι αυτός της κυρίας Ελσας Παπαδημητρίου, η οποία, δηλώνοντας ότι «νομίζω πως θα πρέπει να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση… Πιστεύω ότι οι εκλογές θα ήταν καταστροφικές και ίσως οδηγούσαν την Ελλάδα έξω από την ευρωζώνη… Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να αφεθεί ο κ. Παπανδρέου να κάνει τη δουλειά του», άφησε να εννοηθεί ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook