Έτοιμη για μία νέα αρχή στη ζωή της είναι η Αγγελική Ηλιάδη. Η κάμερα του Alpha εντόπισε την 35χρονη τραγουδίστρια στην απονομή πλατινένιου δίσκου του Νότη Σφακιανάκη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων, για την επιθυμία της να αποκτήσει δεύτερο παιδί.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε στον 6χρονο γιο της, αλλά στον επικείμενο γάμο με τον αγαπημένο της, Κώστα Μηλιωτάκη.

«Με γοήτευσε η ηρεμία που έχει σαν άνθρωπος (…) Όταν είσαι ευτυχισμένος και γεμάτος στην προσωπική σου ζωή, λειτουργείς καλύτερα γενικότερα στη ζωή σου» δήλωσε η ίδια, ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το γάμο απάντησε: «Έρχεται και ο γάμος... Δεν έχουμε ανακοινώσει κάτι ακόμα, αλλά είναι κοντά!»

Ο γιος της, Μπαμπίνος, είναι 6,5 ετών και φέτος πηγαίνει στην πρώτη δημοτικού. Η Αγγελική Ηλιάδη τον διαβάζει κάθε μέρα για τα μαθήματά του και μάλιστα, αποκάλυψε ότι θέλει να του χαρίσει ένα αδερφάκι: «Θέλω δεύτερο παιδί. Μέσα στα επόμενα χρόνια, αν θέλει ο Θεός θα κάνω ένα παιδάκι» δήλωσε χαρακτηριστικά.