Σαν κεραυνό εν αιθρία έπεσε στην ομάδα του ΑΓΟΡ η είδηση ότι η σύζυγος του Λιθουανού σέντερ της κρητικής ομάδας Τόμας Νάγκις έφυγε την Τετάρτη από την ζωή στα 27της χρόνια χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Όλοι στην ομάδα του Ρεθύμνου είναι συγκλονισμένοι με αυτή την είδηση με την διοίκηση του ΑΓΟΡ να δίνει αμέσως άδεια στον Νάγκις να μεταβεί στην Αμερική όπου απεβίωσε η σύζυγός του για την κηδεία. Ο Λιθουανός μπασκεμπολίστας είναι σε τραγική κατάσταση και για αυτό τον λόγω οι άνθρωποι της ομάδας του τόνισαν ότι μπορεί να επιστρέψει στην Κρήτη όποτε νιώσει αυτός δυνατός.

Η ανακοίνωση του ΑΓΟΡ για το συγκεκριμένο ζήτημα αναφέρει :

«Ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός ήρθε να «χτυπήσει», ξαφνικά, την οικογένεια του Τόμας Νάγκις. Ο Λιθουανός σέντερ αναχώρησε για την Αμερική, λόγω του αιφνίδιου θανάτου της γυναίκας του. Ο 31χρονος παίκτης της ομάδας μας θα παραμείνει στις Η.Π.Α. για όσο διάστημα χρειαστεί και συνεπώς θ’ απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του συλλόγου. Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean του εύχεται να βρει τη δύναμη για να βγει δυνατός από την περιπέτεια που περνάει η οικογένειά του».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook