Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο 2010-11 η ομάδα Κανόε-Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που συμμετείχε στη διεθνή Ρεγγάτα της Κύπρου και κατέκτησε 13 μετάλλια.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δελτίο τύπου του ΝΟΧ:

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στη διεθνή Ρεγγάτα της Κύπρου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 30 Οκτωβρίου και διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ.

Οι αθλητές του Μανόλη Αγγελάκη επέστρεψαν με 13 συνολικά μετάλλια στις αποσκευές τους, που μεταφράζεται σε 1 χρυσό, 8 ασημένια και 4 χάλκινα, κλείνοντας τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος επιτυχημένα.

Ο Ν.Ο. Χανίων ήταν το σωματείο που εκπροσώπησε τη χώρα μας στη διοργάνωση, όπως αποδείχτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στην οποία πήραν μέρος ακόμα ομάδες από τη Βουλγαρία, τη Σερβία, τη Σλοβακία και βέβαια την Κύπρο.

Αυτό που χρήζει επισήμανσης είναι το γεγονός ότι οι διοργανωτές επεφύλαξαν μία εξαιρετική φιλοξενία στη χανιώτικη αποστολή και για το λόγο αυτό, ο έφορος του τμήματος κανόε καγιάκ του Ν.Ο.Χ., Δημήτρης Καλλιβρετάκης εκφράζει τις ευχαριστίες του.

«Στην Κύπρο είχαμε πολύ καλή φιλοξενία. Έχουν αναπτυχθεί σχέσης ουσιαστικής φιλίας με τους Κύπριους και αυτό για μας είναι το σημαντικότερο από αυτές τις διοργανώσεις. Αγωνιστικά, πήγαμε πάρα πολύ καλά διότι καταφέραμε και πήραμε πάρα πολλά μετάλλια. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της διεθνούς ρεγγάτας, στην οποία συμμετείχαν χώρες όπως η Σερβία, η Βουλγαρία και η Σλοβακία, οι οποίες μάλιστα βρίσκονται σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Πιστεύω ότι εκπροσωπήσαμε αντάξια την Ελλάδα και τον Όμιλό μας», επισημαίνει ο κ. Καλλιβρετάκης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook