Σε στενό οικογενειακό κύκλο η Μπέτυ Μαγγίρα και ο σύζυγός της Δημήτρης Μάζης βάφτισαν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου τη μονάκριβη κορούλα τους.

Η βάφτιση έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτη στο Κολωνάκι μα τη μικρή να συγκεντρώνει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Και αν αναρωτιέστε για το όνομά της, η Μπέτυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης ήταν παραδοσιακοί και επέλεξαν για την κόρη τους το όνομα της μητέρας του πολίστα, Ανδριάνας.

\"\"

Νονά ήταν η πολύ καλή φίλη της Μπέτυς, Αριάδνη Μυλωνά και τα βαφτιστικά είδη είχαν την υπογραφή της παιδικής σειράς Marie Chantal. Η νονά είχε φροντίσει να αγοράσει για τη μικρή και φόρεμα για μετά τη βάφτιση με την υπογραφή του οίκου Dior, ενώ τις μπομπονιέρες που ήταν ζαχαρωτά και χρωματιστά κουφέτα τις είχε φτιάξει με τα χεράκια της η Μπέτυ και η μητέρα της, Νίκη.

Η Ανδριάνα, όπως και όλα τα παιδιά έκλαψε λιγάκι την ώρα που ο παπάς την έβαζε στην κολυμπήθρα, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά και η συγκινημένη μαμά, Μπέτυ ησύχασε, αφού όπως είπε στενοχωρήθηκε που έβλεπε το μωρό της να κλαίει.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ο φακός συνέλαβε τον Κώστα Βουτσά με την κόρη του Θεοδώρα και φυσικά τη Ματθίλδη Μαγγίρα που είναι η θεία της μικρής.

(star)


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook