Ένα βίντεο που ανέβηκε πριν λίγες μέρες στο youtube και δείχνει έναν άντρα και μια γυναίκα να χτυπούν με βία ένα ανήλικο κορίτσι με μια δερμάτινη ζώνη έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη αναστάτωση στο Rockport του Τέξας.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν κατ’ αρχήν την αυθεντικότητα του βίντεο και το αν ο άνδρας που φαίνεται σε αυτό είναι ένας τοπικός δικαστής, όπως ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής Tim Jayroe.

Το νεαρό κορίτσι ξυλοκοπείται άγρια, ενώ δέχεται και λεκτική βία από τους δύο ενήλικες οι οποίοι δεν πτοούνται καθόλου από τις κραυγές πόνου και αγωνίας που βγάζει.

Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο το νεαρό κορίτσι πάσχει από ataxic εγκεφαλική παράλυση και τιμωρείται επειδή χρησιμοποίησε το ίντερνετ για να κατεβάσει μουσική και παιχνίδια με «μη νόμιμο τρόπο»!

Ο άνδρας βρίζοντας διατάζει τη νεαρή να σκύψει στο κρεβάτι για να τη χτυπήσει «κανονικά» διαφορετικά την απειλεί να τη χτυπήσει το πρόσωπο… «Θέλεις κι άλλα παιχνίδια τώρα στον υπολογιστή; Βλέπεις τι προβλήματα δημιουργούν;» της λέει σε κάποια άλλη στιγμή.

Φυσικά το βίντεο αυτό έχει προκαλέσει πολύ έντονες αντιδράσεις με τον κόσμο να γράφει ότι «αυτός ο άντρας είναι ένα τέρας και πρέπει να μπει στη φυλακή. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι απολαμβάνει αυτό που κάνει».

Ένας άλλος γράφει: «Αυτοί οι γονείς δε θα έπρεπε να υπάρχουν καν. Δεν αξίζει να αναπνέουν τον αέρα μας και δεν πρέπει να ζουν. Ελπίζω να σαπίσουν στην κόλαση».

Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο ο άνδρας είναι ο δικαστής William Adams στο Aransas County Court-At-Law και η αστυνομία το ερευνά. «Δεν έχουμε επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα του βίντεο και δεν έχουμε μιλήσει ακόμη με αυτόν που το ανέβασε. Φαίνεται πως τραβήχτηκε το 2004, αλλά δεν έχουμε επιβεβαιώσει τα άτομα που φαίνονται σε αυτό» είπε ο Jayroe.

«Ο δικαστής William Adams πρέπει να απομακρυνθεί από το δικαστικό σώμα από τη στιγμή που είναι τέτοιος γονιός. Υπογραφή, Hillary Adams, η κόρη του» γράφει σε ένα σχόλιο στην περιγραφή του βίντεο. Το ίδιο άτομο συνεχίζει παρακάτω, υπερασπιζόμενο τη γυναίκα που φαίνεται επίσης να κακοποιεί το κορίτσι: «Η γυναίκα του δικαστή έχει υποστεί και η ίδια συναισθηματική κακοποίηση και έχει υποστεί χειραγώγηση για να προβαίνει σε αυτές τις πράξεις και δεν θα έπρεπε να κατηγορηθεί για το περιεχόμενο του βίντεο. Η γυναίκα του δικαστή το άφησε εξαιτίας της κακοποίησης, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα και έχει απολογηθεί πολλές φορές για τις πράξεις της και που επέτρεψε να γίνει κάτι τέτοιο, πολύ πριν δημοσιευτεί αυτό το βίντεο».

Ο τηλεοπτικός σταθμός KRIS-TV μίλησε με την Hillary Adams, η οποία είπε ότι ήταν 16 χρονών όταν τραβήχτηκε το βίντεο. «Είχε ξανασυμβεί και κάθε φορά ήταν χειρότερα. Έστησα την κάμερα και τράβηξα την σκηνή» είπε η ίδια.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε πολλά χρόνια, αλλά πρόσφατα πήρε την απόφαση να ανεβάσει αυτό το βίντεο.

Ο δικαστής Adams μίλησε με το σταθμό και ισχυρίστηκε ότι «το ξύλο δεν ήταν τόσο πολύ όσο φαίνεται» και πως κατά τον δικαστικό έλεγχο θα βγουν άλλα πράγματα στην επιφάνεια.

Δείτε το βίντεο εδώ. Προσοχή, οι εικόνες είναι πολύ σκληρές!