Δεν… σήκωνε πολλά ο «νταής» -και εν ευθυμία ευρισκόμενος- οδηγός που αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των ανδρών της Τροχαίας οι οποίοι προσπαθούσαν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία για να μην κινδυνεύσουν οι επιβάτες των οχημάτων που κινούνταν στην περιοχή Αμπάρια της Αιτωλοακαρνανίας, όταν ξέσπασε πυρκαγιά.

Όταν ένας τροχονόμος επιχείρησε να του κάνει αλκοτέστ, ο 56χρονος Έλληνας οδηγός του επιτέθηκε και τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι τόσο δυνατά, που τον έστειλε στο νοσοκομείο με ελαφρά διάσειση! Φυσικά, συνελήφθη αμέσως από τους συναδέλφους του τραυματία και διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 56χρονος δράστης, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Αγρινίου και, όπως φαίνεται, θα βρεθεί για τα καλά μπλεγμένος αφού και ο αστυνομικός που χτύπησε φέρεται αποφασισμένος να υποβάλλει μήνυση εναντίον του, αλλά και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής για την αναίτια επίθεση σε βάρος ενός μέλους της!