«Δημόσια έκκληση» στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να πει «ναι» σε κυβέρνηση συνεργασίας, απηύθυνε την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης.

«Πριν έξι μήνες είχα πει στον Γιώργο Παπανδρέου \’φύγε τώρα για να φύγεις αξιοπρεπώς, γιατί σε λίγο καιρό δεν θα μπορείς να το κάνεις ούτε αυτό\’. Σήμερα ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να φύγει αξιοπρεπώς. Έχει όμως πολύ μικρή σημασία το \’ναι\’ ή το \’όχι\’ του Γ.Παπανδρέου. Εξαιρετική σημασία έχει το \’ναι\’ του κ. Σαμαρά» τόνισε σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους.

«Εάν ο κ. Σαμαράς στις 12 πει \’ναι\’ σε σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, 12:15 έχουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Το πράγμα δεν προχωράει άλλο. Νομίζω λοιπόν ότι όλοι έχουμε ευθύνη για τη χώρα» υπογράμμισε, ξεκαθαρίζοντας:

«Όταν όμως λέω \’κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας\’ δεν λέω κατά καμία έννοια το πρόσωπο το οποίο επιθυμεί και κατά δικές μου ασφαλείς πληροφορίες χθες ζήτησε η κ. Μέρκελ τον κ. Παπανδρέου. Δεν μιλάμε για πρώην, μιλάμε για το μέλλον της Ελλάδας» είπε, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο in.gr, ο κ. Καρατζαφέρης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook